Recept képe

Kategória:

Italok

Málnás turmix


Hozzávalók:

  • 25dkg málna

  • 400ml növényi tej

  • 1t.kanál citrom leve

  • 1 ev.kanál méz

 

Elkészítés: Tegyük gyümölcsöt a turmixgépbe növényi tejjel, jégkockával együtt és pépesítsük simára néhány perc alatt. Hozzáadjuk a citromot és a mézet, majd tovább turmixoljuk. Ha túl sűrűnek találjuk, adjunk hozzá még növényi tejet.

 

Miért együnk málnát?

Kalcium, kálium, magnéziumot, vasat C-vitamint, E-vitamint, B1-, B2-vitamint, A-vitamint tartalmaz. A népi gyógyászat szerint a málna alkalmas vérnyomás csökkentésére, szem erősítésére, vizelethajtásra, érelmeszesedés megakadályozására (szterin és flavonoid tartalma miatt)

 

 

 



 

 

 

Rólunk

A termeszetdoktor.hu oldalt azért hoztuk létre, hogy az egészséges életmóddal kapcsolatban érdeklődőknek iránymutatást és új információkat adhassunk.

Várhegyi László természetgyógyász publikációival az életmóddal elkövethető egészség-károsításokra segít felhívni a figyelmet, melyet előadásaival, videóival, illetve a nyilvános kérdésekre adott válaszaival próbál továbbítani az ezirányú érdeklődők felé.

Személyes konzultációi alkalmával lehetőséget ad mindenkinek arra is, hogy közösen keressék meg az életmódbeli buktatókat és együtt találjanak rá személyre szabott megoldásokat.

Receptgyűjteményünkkel igyekszünk színesíteni a háziasszonyok repertoárját egészséges és gyorsan elkészíthető ételekkel.

Köszönjük, hogy oldalunkat olvassa!

A termeszetdoktor.hu oldalain olvasható információk, tanácsok, szolgáltatások nem helyettesíthetik az orvosi véleményt, ezért kérjük, hogy minden panaszával forduljon szakorvoshoz!

Az oldalon való böngészéshez Firefox használata ajánlott. 

adatkezelési nyilv. szám: NAIH-100315/2016.


Legutolsó kérdések

Petefészek ciszta
2024-04-21 12:49:46

Petefészek ciszta
2024-04-21 08:59:55

Vetélés
2024-04-20 23:05:53

MINDEN KÉRDÉS

Kapcsolat