őssejt


őssejt

Tisztelt László! A parlagfű és az őssejt termelés fokozódásának összefüggéseiről szeretnék érdeklődni. A vastagbél daganat műtét és kemoterápia utáni kockázatok csökkenése érdekében. A parlagfű rendszeres fogyasztása alatt elhagyhatók-e a táplálék-kiegészítők pl. Avemár.

 


Válasz


Kedves Kérdező!
A parlagfűnek az őssejt-termelést segítő hatásmechanizmusát a modernkori kutatások fedezték fel. Egykoron az indiánok azt sem tudták, hogy van őssejt-termelődés az emberi szervezetben, csak azt tudták, hogy a parlagfű fogyasztásával valahogy helyreállnak a szervezetben a rendellenes folyamatok, azaz a betegségekből kigyógyulnak a parlagfüvet fogyasztók, vagy akik rendszeresen fogyasztanak parlagfüvet, azok szinte sohasem betegek.
A modernkori tudomány viszont felfedezte és kutatásaival igazolta, hogy a parlagfűben vannak olyan anyagok, amelyek segítik a szervezetben az immunrendszert és javítják a szervezet őssejt-termelő képességét.Parlagfű tablettát már a Vitamin Station webáruházában is lehet vásárolni, kattintson ide!

Magyarországon a egyik, izraeli tulajdonban lévő gyógyszergyár több hektárnyi területen termeszt parlagfüvet és ebből vonják ki azokat az anyagokat, amelyekkel kemoterápia nélkül próbálják gyógyítani a rákot (pl.: indiumot).
A kemoterápiát nem javasolom egyik daganatos betegemnek sem, az alábbiak miatt:

Miután évekig azt mondták az embereknek, hogy a kemoterápia az egyetlen módja a daganatok megszüntetésének, a Johns Hopkins kutatóintézete végre elkezdett beszélni arról, hogy van más választásunk is:

Minden embernek vannak ráksejtek a szervezetében. Ezek a ráksejtek nem mutathatók ki a szokásos vizsgálatokkal egészen addig, amíg számuk több milliárdra fel nem szaporodik. Amikor egy orvos a kezelés végeztével azt mondja a betegnek, hogy nincs több ráksejt a szervezetében, ez csak annyit jelent, hogy a tesztek nem képesek észlelni a ráksejteket, mivel azok még nem érték el a kimutatható mennyiséget.
Egy ember élete során a ráksejtek átlagosan, a környezeti ártalmak (elektroszmog, mikrohullámú sütő, mobiltelefon, ételekhez adott ízfokozók, állományjavítók, mesterséges színezékek, stb.) napi szinten termelődnek mindenkinek, még a leg egészségesebb emberek szervezetében is!
Ameddig az ember immunrendszere erős, képes arra, hogy elpusztítsa a ráksejteket, és ezzel megakadályozza, hogy azok elszaporodjanak és daganatokká fejődjenek. Ezért kell a vércsoport szerint vegetáriánusan táplálkozni, helyes ételtársítással, helyes étkezési sorrendben. Lehetőleg bio- és nyers ételeket fogyasztva, reggel sokat, délben keveset és vacsorára nagyon keveset. Ezért kell desztillátvizet, vagy ro.vizet inni, és ezért kell szedni a szükséges táplálék-kiegészítőket, adott esetben, ha jó a vércsoportnak, az Avemart, amely csak az AB-s vércsoportúaknak jó. Amikor valakinél kimutatják, hogy daganata van, az azt jelzi, hogy annál a személynél összetett táplálkozási hiányosságokkal, vitaminhiánnyal, makro-és mikroelemek hiányával, enzimhiánnyal, stb. állnak szemben. Ezek hátterében lehetnek genetikai, környezeti, táplálkozási, életmódbeli, stb. tényezők.
Ahhoz, hogy e sokrétű táplálkozási hiányosságokat megszüntethessük, az étrend megváltoztatására és étrend-kiegészítők bevitelére van szükség, ezekkel fogjuk megerősíteni immunrendszerünket.
A kemoterápia során tulajdonképpen megmérgezik a gyorsan növekvő ráksejteket, de ezzel elpusztítják a csontvelőben, a bélrendszerben stb. lévő egészséges sejteket is, sőt egyéb
szervek: a máj, vese, szív, tüdő stb. - károsodását is okozhatják.
A sugárterápia, miközben elpusztítja a ráksejteket, roncsolja és károsítja az egészséges sejteket, szöveteket és szerveket.

A kemoterápia és a besugárzás kezdetben gyakran csökkenti a daganat méretét, azonban a kemoterápia és a besugárzás hosszan tartó alkalmazásával nem lehet több daganat elpusztulását garantálni.

Amikor a kemoterápia és a besugárzás hatására testbe túl sok méreg kerül, az immunrendszer meggyengül vagy összeomlik, miáltal a beteg szervezete képtelen ellenállni a különféle fertőzéseknek és komplikációknak.

A kemoterápia és a besugárzás hatására a ráksejtek mutációval ellenállóvá válhatnak, ami megnehezíti elpusztításukat. Sebészeti beavatkozások ugyancsak a ráksejtek továbbterjedését okozhatják a szervezet más részeire.

A rák elleni harc egyik hatékony módja a ráksejtek kiéheztetése oly módon, hogy nem juttatjuk hozzá azokhoz az élelmiszerekhez, amelyekre a burjánzáshoz szükségük van.

A ráksejtek táplálékai:


A cukor táplálja a daganatot. A cukorbevitel megszüntetésével az egyik legfontosabb táplálékától fosztjuk meg a ráksejteket. A cukorhelyettesítők, pl. a NutraSweet, az Equal, a Spoonful stb. aszpartamot tartalmaznak, ezért károsak. A természetes cukorhelyettesítők, pl. a valódi méz vagy a melasz (a répa- vagy nádcukorgyártás mellékterméke), stevia, vagy jázminpakóca, xilit, vagy nyírfacukor használata
javasolt, de ezek is csak nagyon kis mennyiségben. Az asztali só kifehérítésére vegyszereket használnak. Legjobb megoldás a patikában kapható tiszta NaCl, vagy a rabbipecséttel ellátott kóser só!

A tej a szervezetet nyálkaképződésre serkenti, különösen a gyomor-bél traktusban. Az embernél nagyobb testtömegű állatok tejei és tejtermékei (szarvasmarha, ló, teve, szamár, stb) olyan DNS-elemeket tartalmaznak, hogy a kicsiből nagyot kell létrehozni és sajnos ezek az elemek az emberi szervezetben, ha rákos sejttel találkoznak ( mindenkiben mindig vannak ilyen sejtek!), akkor azok tömegét is növelik!!! A kínaiak, akik nem fogyasztanak tejet és tejtermékeket, azoknál 1000 %-al alacsonyabb a rákmegbetegedések száma!!!, a tejet és tejtermékeket fogyasztókéhoz képest. A tehéntej tehát rákkeltő hatású, míg a kecske és birka tejei és tejtermékei fogyaszthatóak inkább a náluk nagyobb testtömegű emberek számára!
A tej-nyálka táplálja, a tejben lévő kazein (300-szor több van a tehéntejben, mint az emberi tejben (!!!!) a daganatokat. A tej megvonásával, esetleg helyette édesítőszer-mentes szójatej, zabtej, hajdinatej, rizstej, kukoricatej, kölestej fogyasztásával a ráksejtek éhezni kényszerülnek.

A ráksejtek virulnak savas környezetben. A hús alapú étrend savas, és ezért jobb, ha csak a vércsoportunknak megfelelő húsokat, de azt is frissen és bio változatban fogyasztjuk!!
A húsok vágóállat-antibiotikumokat, növekedési hormonokat, a tápokba kevert, az ember számára ártalmas vegyi anyagokat, a leölés miatti stresszhormonokat és parazitákat is tartalmaznak, amelyek mindegyike ártalmas, különösen a rákban, vagy más betegségekben szenvedők számára, de még az egészséges emberek szervezetét is nagyon megterhelik!.

A 80% friss zöldségeket, zöldségleveket, teljes kiőrlésű gabonát, magvakat, csonthéjasokat (dió, mogyoró stb.) és gyümölcsöket tartalmazó étrend segít a szervezetet átállítani lúgos kémhatású környezetté.
Az étrend mintegy 20%-a állhat főtt ételekből, köztük a babot is tartalmazó ételekből. A zöldbab, a zöldborsó, a fejtett babok nagyon nagy gyógyító hatással rendelkeznek, s ezt Dr. Henry Bieler a kutatásaival meg is erősítette!!
A friss zöldséglevek biztosítják az élő enzimeket, amelyek könnyen felszívódnak, és 15 percen belül eljutnak a sejtek szintjére, hogy táplálják és erősítsék az egészséges sejtek növekedését. Az egészséges sejtek építéséhez szükséges élő enzimek bevitele érdekében próbáljon friss zöldségből készült leveket fogyasztani (mindenféle zöldségből, ideértve a babcsírát!). A levek legtöbbjét, főleg a cékla, valamint a gabonafüvek zöld leveit patikai sóval jól meg kell sózni, hogy ellensúlyozzuk azok magas káliumtartalmának a szervezetre, különösen a keringésre és a szívre gyakorolt negatív hatásait! Azon kívül, naponta két-három alkalommal fogyasszon nyers zöldségeket is.
Az enzimek már 40 Celsius fokon elpusztulnak, tehát már a zsemle is enzim mentes, akármilyen jó minőségű, teljeskiőrlésű gabonalisztből készítették azt!
Kerülje a babkávét,a koffeinmentesített babkávét, a fekete teát és a tejcsokoládékat és a 70%-nál alacsonyabb kakaótartalmú keserű csokoládékat is, mert ezeknek erős immunrendszer gyengítő hatásaik vannak.
A zöld tea jó, és rákellenes hatású.


Víz: Csak reverz ozmózisos eljárással szűrt és tisztított, de még jobb, ha csak desztillált vizet fogyasztunk, hogy elkerüljük az ismert toxinokkal és nehézfémekkel szennyezett csapvíz bejutását a szervezetünkbe. A desztillált víz ivása (két óránként 4-4 decl, ha szomjasak vagyunk ha nem!), önmagában is gyógyítja a rákos megbetegedéseket ( Dr. O.Z.A. Hanish, már 110 évvel ezelőtt desztilláltvíz itatással gyógyította a daganatos betegeit 100 %-os hatékonysággal!!)
A húsokban lévő fehérje megemésztése nehéz, amihez a szervezetnek rengeteg emésztőenzimre van szüksége. A belekben maradó emésztetlen hús romlásnak, rothadásnak indul, és további mérgező anyagok lerakódását okozza.

A daganatsejtek falát erős fehérjeréteg fedi. A húsevéstől való tartózkodás több enzimet szabadít fel, amelyek megtámadják a ráksejtek falát, ezzel lehetővé teszik a szervezetben lévő ölősejtek számára, hogy a rákos sejteket elpusztíthassák.

Egyes táplálék-kiegészítők felsorakoznak az immunrendszerben ( anti-oxidánsok- szelén, cink, C-vitamin, Vitanol-C, stb-, vitaminok- Every One multivitamin, Calcium Active, Alfalfa-, ásványi anyagok, esszenciális zsírsavak – Omega-3, E-vitamin-, a hasznos bélbaktériumok -ProbioFlora stb.), hogy lehetővé tegyék a szervezet saját ölősejtjei számára a rákos sejtek elpusztítását.
Más táplálék-kiegészítők, mint pl. az E-vitamin köztudottan apoptosist (programozott sejthalált) okoznak, ami a szervezetünknek a normális eljárása arra, hogy megszabaduljon a sérült, nemkívánatos vagy felesleges sejtektől.

A rák a szellem, a test és a lélek betegsége.
A proaktív és pozitív szellemiség segít a rák ellen harcolóknak, hogy túlélőkké válhassanak. A düh, a megbocsátásra való képtelenség, valamint az elkeseredettség a szervezetünket a stresszel teli, savas környezetté teszi. Tanuljunk meg szeretetteljes, megbocsátó lelkületű emberré válni. Tanuljunk meg lazítani és az életet élvezni.
A ráksejtek oxigéndús környezetben nem tudnak burjánzani. A napi rendszeres testmozgás és a mély lélegzetvétel segít több oxigént eljuttatni a sejtek szintjére.
Az oxigénterápia is egy olyan eszköz, ami bevethető a ráksejtek elpusztítására. A szuperoxigénezett vizet, találmányommal lehet előállítani. 1 liter desztillált, vagy ro.vízbe 2000 mg orvosi tisztaságú oxigént lehet bevinni és ezáltal nagyon meg lehet erősíteni az immunrendszert. Beszerezhető: http://oxigeneselet.hu/?p=E17323 linkre való belépéssel és regisztrációval.

Nem szabad semmit tárolni(sem vizet, sem ételt, vagy más italt) a dioxintartalmú (pl. az átlátszó pet palackok) edényzetben, mert azokból erősen rákkeltő dioxin oldódik ki. Egy pet palackból több dioxin oldódik ki, mint azokból a kínai gyermekjátékokból, amelyeket dioxintartalmuk miatt vontak ki a kereskedelmi forgalomból!!!
A mikrohullámú sütő, az indukciós tűzhelyek és a mobiltelefonok a működésükkel valósággal gyártják a rákosokat!! Ezért nem szabad ilyeneket használni semmilyen betegségnél sem. Az elektroszmog önmagában is árt!

A mikrohullámú sütőről néhány szót:


A második világháború vége felé lázasan fejlődött a haditechnika. Az egyik amerikai hadmérnök a mikrohullámokkal végzett kutatást, úgy, hogy az árnyékolt terület mögött volt a szendvicse. Éppen végzett és megfogta a szendvicsét, hogy falatozzon belőle. Meglepődött, hogy mitől forrósodott fel, amikor nem volt a közelében fűtőtest, vagy más hőforrás. Rájött, hogy az árnyékolás nem védte a szendvicsét, és azt a mikrohullám melegíthette fel. Elkérte kollégája szendvicsét és azt is mikrohullámmal „kezelte”, s az is felforrósodott.
Ekkor született meg bennük az ötlet, hogy ezzel a módszerrel más ételek is hőkezelhetők, süthetők, főzhetők. Megoldották, hogy az egészségre ártalmas sugárzás le legyen kifelé árnyékolva, s hogy az étel egyenletesen kapjon a mikrohullámból, minden oldalról. A sütőhöz speciális melegítő-főző edényeket is terveztek, mivel fémedény nem használható.

Innen indult a mikrohullámú sütő bioterrorista karrierje, l946-ban. Egyes kutatók azt állítják, hogy az élelmiszerek és az italok a mikrosütőben rövid idő alatt elérik a kész állapotot, s ezáltal kevésbé károsodnak az ételek beltartalmi anyagai, a vitaminok, szénhidrátok, fehérjék, stb.(Infor Med, Dobos L.). Azt viszont nem kutatták, vagy ha kutatták is, nem hozták nyilvánosságra, hogy a mikróba tett fehérjék másképp denaturálódnak, mint a hagyományos tűzhelyen készített ételek esetében. A fehérjék és a sejtek, azáltal melegednek fel, rövid idő alatt, hogy a mikrohullámok rezegtetni kezdik a táplálékban lévő sejteket és a molekulákat. Ez a rezgés hőt termel, s ezáltal melegszik fel a mikrohullámú sütőben az étel. Az mellékes, hogy a fehérjék és az enzimek denaturálódnak, mert denaturálódnak a normál főzéskor is, viszont minden elektromos sütő főző-edényben készült étel esetében a vízmolekulák szerkezete és struktúrája megváltozik, élettani, biológiai szempontból káros hatásúvá válik. Ezt támassza alá Dr. Masari Emoto japán kutató is, aki ezeket fényképekkel bizonyítva le is írta, a Magyarországon is megjelent „A víz üzenete „ és „ A víz rejtett bölcsessége” című könyveiben. Volt szerencsém két évvel ezelőtt személyesen is meghallgatni a budapesti előadását. Nem véletlen, hogy a vallásos zsidók nem használnak semmilyen elektromos főző-alkalmatosságot, csak lángon, lánggal főzik és sütik az ételeiket.
A mikrohullámú sütőbe a villámgyors rezgések következtében az ételek molekulái rövid időn belül degenerálódnak. A degenerált ételtől, degenerált molekuláktól nem lesz egészséges sejtépítés az ilyen ételeket fogyasztó ember szervezetében, hanem előbb-utóbb egyre jobban elhatalmasodó degeneráció indul meg a szervezetében, éppen ott, ahol a leggyengébb a szervezetén belül az immunrendszer állapota. Ez már a rák előkapuja, mert ha rendszeresen mikrohullámú sütőben főzött, melegített ételeket fogyaszt valaki, akkor az előbb utóbb daganatos beteggé „eszi” magát.

Elgondolkodtató, hogy a gyermekeink, unokáink mikrohullámú sütővel készített, melegített ételeken nőnek fel. Sok helyen az egészségügyi intézményekben, idősek otthonában is mikrózott ételeket tálalnak fel a betegeknek és öregeknek, akiknek amúgy sem erős az immunrendszerük. Régebben alig volt rákos beteg gyermek, ma pedig már a kórházakban sajnos vannak gyermekrák osztályok is. A daganatos betegek száma pedig napról napra növekszik. Ez a gondolat a készülék megjelenése óta foglalkoztat. Mérnöki és egészségügyi felsőfokú végzettségem tartott vissza attól mikrohullámú sütőt vásároljak magamnak és családomnak. Tudom azt, hogy a technikai civilizáció sok új dolgot talált fel, amiről azt hitték, hogy ártalmatlan, aztán később kiderült, hogy ártalmas, de mégsem hozták nyilvánosságra, mivel óriási üzlet a termékek eladása,, s ha megbetegszik valaki, akkor az is óriási üzlet a gyógyszer-gyártóknak. Tehát mindenki jól jár, csak a „megvezetett” fogyasztó nem. Végül is, a Föld nevű bolygó is jól jár, mert így elkerülhető a túlnépesedés. A természetben nincs ilyen intenzív mikrohullámú sugárzás, tehát ez emberi szervezetre ez a hatás új. Tudjuk azt, hogy az élővilágban az ember az, aki legrosszabbul alkalmazkodik, az őt érő külső-belső hatásokhoz. Sok-sok generáció kell ahhoz is, hogy megszokjon valamit a genetikai rendszere. Egy mikroorganizmus, mint például a TBC kórokozója naponta többször is generációt vált, s ha antibiotikummal el akarják pusztítani, akkor először sokan elpusztulnak, aztán a negyedik- ötödik generációjuk már táplálékként szintetizálja az ükapjukat elpusztító mérgeket. 1938 óta hány és hány új antibiotikum lett már bevetve a TBC korokozója ellen? 2006-ra már úgy átalakult a korokozók szervezete, hogy mostanában megjelent, az antibiotikumokkal elpusztíthatatlan új, a jelenlegi orvostudomány által gyógyíthatatlan TBC. Ha vesszük a hetven évet és azt átszámoljuk nappá, akkor az, 25.550 nap. Ha mondjuk egy nap csak tízszer szaporodik egy vírus, vagy baktérium ( általában ennél gyorsabban populálódik), akkor 70 év alatt 255.500 nemzedékváltás történt. Ha ezt emberre átszámítjuk, 50 év átlagéletkort véve, akkor ez 12.775.000 év!!! Ennyi évnek kellene eltelni a 255.000 nemzedékváltáshoz, és ahhoz, hogy az ember rezisztens legyen a mikrohullámú sütő ártalmaival szemben, feltéve, ha az ember szervezete hasonlóan ellenálló, mint a TBC-s kórokozóké. Sokkal rosszabb a rezisztencia faktorunk, tehát még lehet, hogy százmillió év is kevés. Nem tudom, hogy lesz-e Földünk ennyi idő múlva, ha ilyen ütemben teszi magát tönkre az ember. Az emberre ugyanis az a jellemző, hogy ahelyett, hogy betartaná a természet törvényeit, mindenáron meg akarja azt változtatni. Sajnos az ember még mindig nem tanulta meg, hogy a természet ÖRÖK, mint, ahogy a törvényei is örökérvényű törvények. Úgy működött, tíz, száz és egymillió évvel ezelőtt is, ahogy ma működik, és úgy fog működni tíz, száz és egymillió év múlva is. Aki nem tartja be a természet rendjét és törvényeit, az elpusztul és a faj pedig kipusztul, még ha az ember is az a faj.

Svájcban 1992. januárjában a „RAUM UND ZEIT” (Tér és Idő) című újságban a svájci orvosok arról a kísérletsorozatról számolnak be, amely első alkalommal bizonyította be kétséget kizáróan, hogy a mikrohullámú sütőkben elkészített, vagy melegített ételek fogyasztása után olyan változások játszódnak le a vérben, amelyek rákosodási folyamatot váltanak ki, az arra érzékenyekben, vagy a gyengébb immunrendszerűekben, betegekben, fejlődő szervezetekben stb.
A környezetbiológiával foglalkozó szakemberek már azt a kérdést teszik fel: Meddig árusíthatók még büntetés nélkül a mikrohullámú sütők? Svájcban, Franciaországban és még több országban is tilos reklámozni a mikrohullámú sütőket!!!

A Tér és Idő c. lapban megjelent tanulmány:

„A mikrohullámra vonatkozó legelső vizsgálatok óta ismeretes a szakértők előtt, hogy ez a hullámfajta károsítja a biológiai rendszereket. Épp ezért szabtak meg bizonyos határértékeket, amelyek ugyan országonként eltérőek, ám mindenütt léteznek, a műszaki szükségletekhez és lehetőségekhez igazítva. A fenti határértékek természetesen a mikrohullámú sütőkre is vonatkoznak. Ezek a berendezések évtizedek óta forgalomban vannak, és használatuk mindjobban terjed! Ugyanakkor mindeddig kevesebb szó esett arról, hogy milyen hatást gyakorolnak a készülékek az emberi táplálékokra,, mindennapi élelmünkre. A svájci orvosok nyolc önként jelentkező, makrobiotikusan táplálkozó személyen végezték el a kísérleteket ( Lausanne-i Biokémiai Intézetben és a wattenwili Környezetbiológiai Tanácsadó Intézetben). A kísérlet során a résztvevők 2-5 naponként megváltoztatott táplálékot kaptak. Elsőként egy biotermelő nyers tejét, másodikként ugyanezt hagyományos módon felforralva, harmadikként a berni cégtől származó pasztőrözött tejet, negyedikként ugyanezt mikrohullámú sütőben felforralva. Ötödikként nyers biozöldséget, hatodikként ezt a zöldséget hagyományos módon megfőzve, hetedikként ugyanezt lefagyasztva, majd mikróban megfőzve.
Meghatározott idővel a táplálékfelvétel után minden esetben vért vettek és a kapott vérmintát bizonyos kritériumok szerint elemezték. Az eredmény a következő lett:
A mikrohullámú sütőben melegített, felengedett, vagy főzött ennivaló (a tej és a zöldség) a kísérleti alanyok vérében szignifikáns (döntően meghatározó) elváltozásokat okozott, csökkent valamennyi hemoglobin érték (vastartalmú fehérje, vérfesték, amely megköti az oxigént), különösen a HDL és az LDL arány. A limfociták (nyiroksejt, nyirokszövetekben termelődő fehérvérsejt) esetében pedig rövid ideig tartó, erőteljes csökkenést állapítottak meg, ha a vizsgált személy előzőleg mikrohullámban előkészített zöldséget fogyasztott. A fényérzékeny baktériumokkal pedig azt is megállapították, hogy a mikrohullámú energia a táplálék útján továbbadódik az emberi szervezetnek. Ezt a fizikai folyamatot már több széleskörű tanulmány is megállapította előzőleg. A mikrohullám hatásának kitett emberi táplálékok vizsgálata azt is igazolta, hogy fogyasztásuk az emberi szervezetben patogén (kórokozók, valamely betegség kifejlődését elősegítő) folyamatok kezdetét váltják ki. S így, rákos elváltozásokat is előidézhetnek, okozhatnak.”

A fentieket olvasva gondolkozzanak el az olvasók, hogy megéri-e a kényelmükért feláldoznia az egészségüket, vagy az életüket. Időt lehet megtakarítani a használatával, viszont amit időt nyernek, azt elveszítik akkor, amikor betegek lesznek miatta, orvostól orvosig járnak, azok gyógyszeres kezeléseket adnak, s a gyógyszerek pedig a mellékhatásaikkal rásegítenek arra, hogy ne népesedjen túl a Föld, a mikrohullámú sütővel készített, melegített ételek fogyasztóival. Tehát hosszú távon nagyon nagy árat kell fizetni a gyorsaságért és a kényelemért.
A második világháborúban kifejlesztett mikrohullám-technika káros sugárzásainak határértékeivel kapcsolatban, még senki nem vonta kétségbe sem hivatalosan, sem félhivatalosan, a mikrohullámú sütőből kikerült ételek minőségét. Általános vélemény, hogy igaz, hogy van káros hatása a mikrohullámnak az élő szervezetekre, sejtekre, de azok a sütőn belül maradnak, s így a benne lévő étel nem jobb, nem rosszabb, mint a hagyományos módon sütött, főzött étel. Nos az hogy nem maradnak a mikro bekapcsoláskor a káros sugarak a készüléken belül, az is igazolja, hogy a pacemakert (beépített szívritmus szabályzó) viselő emberek a mikrosütő 10 m-es körzetében rosszul lesznek, majd összesnek, ha bekapcsolják a közelükben a mikrót. A pacemaker gyártókat nagy feladat elé állította ez a tény, mert olyan szívritmus szabályzót nehéz előállítani, amelyik érzéketlen a mikrohullámra. A másik kísérletet bárki elvégezheti odahaza. Egy kikapcsolt állapotban lévő mikróba bele kell tenni egy bekapcsolt mobiltelefont. Rá kell csukni a mikró ajtaját, majd fel kell hívni egy másik készülékről a mikróban lévő mobiltelefont. Akkor jó a mikró burkolása, ha nem szólal meg a benne lévő mobil készülék. Én eddig közel 100 különböző márkájú mikrosütővel végeztem már el ezt a kísérletet és eddig minden mobil kicsengett, akkor is, ha a mikro ajtaja be volt zárva. Tudni kell azt, hogy a mobilok 900 és 1800 Mhz frekvencia tartományban üzemelnek, a mikrosütők pedig 2450 Mhz-en. Tehát ha a mobilkészülék mikróval közel azonos frekvencia sugárzása „kitalál” az „ árnyékolt” mikróból és megtalálja az esetleg több kilométer távolságban lévő mobiltornyot, s a mobiltorony sugárzását veszi a mikróban lévő mobiltelefon, akkor miért hiszi el sok ember, hogy a bekapcsolt mikró nem bocsát ki káros sugarakat a környezetében tartózkodókra. Közel húsz méter az a távolság, ami ilyenkor élettanilag veszélyes még a szomszédos lakásokban lévőkre is. Ennyit ér a mikrók „ árnyékolása”!!!!!
Tömbházakban az alattunk, felettünk, mellettünk lakókkal meg kell beszélni, hogy adják el ők is a bizományiba a mikrójukat, mert csak így lehetünk bizonyosak az felől, hogy nem sugároznak át ránk a szomszédok mikrói. A Faraday-elv szerint megvédhetjük magunkat a szomszédok mikróitól, ha az egész lakást körbe árnyékoljuk, minden irányban. A gyorsétkezdék eladói naponta akár többször is használják a mikrót a vevő kívánsága miatt. Eddig egy olyan eladóval találkoztam, aki két évet bírt ki egy ilyen helyen, de betegállományba került leukémia miatt, a többi eladók pár hónapot tudnak elviselni ilyen sugárözönben.
A fenti kísérlet igazolja, hogy a mobilok is egy kis mikrosütőként hatnak ránk, mivel termovíziós felvételek igazolják, hogy egy rövid mobilozás is mennyire felmelegíti a microhatás miatt az agyat. Az agyat védi legjobban a természet, vagy a Teremtő, mivel a koponya egy erős csontburokban agyvízbe van „ágyazva”. A mobilt használók a fej, illetve az agy egyik leggyengébb pontján a füljáraton keresztül „mikrózzák” az agyukat.

A mikrohullámú sütők egyre nagyobb elterjedése indokolná, hogy a tudomány feltegye a kérdést: Milyen hatással van a mikrohullámmal kezelt élelmiszer az emberi szervezetre, amelyet közvetlen besugárzás ér. A mikrohullámú spektrum részben a rádióhullámok, részben az infravörös hullámok területére nyúlik át. Arról átfogó irodalom, szakértői véleményezés áll rendelkezésre, hogy milyen hatást gyakorol az élő szervezetre a mikrohulámmal történő közvetlen besugárzás!! Sokat köszönhetünk e témában egy magyar kutatóorvosnak Prof.dr. Varga Andrásnak a heidelbergi orvosegyetem kutató-egyetemi tanárának, aki mellesleg villamosmérnöki diplomát is szerzett és ezen szakmájában is doktorált. Általa és több más neves kutató által is igazolt, hogy a mikrohullám romboló hatással van a sejtmembrán (sejtfal-hártya) károsodásától, az anareob légzés (oxigén jelenléte nélküli közegben) megsérülésén át a megzavart sejtosztódásig, a leukémiáig (fehérvérűség) és a genetikai (örökléstan) változásokig !! Sajnos csak csodálkozni lehet, hogy a mikrohullám helyébe miért nem lépett, már egy új, a természettel nagyobb harmóniában lévő technika ( a kerámia főzőlap sem harmonizál, az elektroszmog és az elektromágneses erőtér miatt). Csak a természetes hővel való melegítés (sparhelt, gáztűzhely, Nap-energia, geotermikus energia, gőz, stb) jó!

A mesterségesen előállított mikrohullám a molekulákat nagyon gyors rezgésre kényszeríti –stresszhatásnak teszi ki--, s ennek következtében súrlódási energia keletkezik. A hagyományos melegítési eljárásokkal ellentétben, ahol a hő kívülről hatol befelé, a mikrohullám belülről melegít, az energiát súrlódási hővé alakítva át. Mivel a természetben található anyagok közül a vízmolekula reagál a legérzékenyebben a mikrohullámra, elképzelhető, hogy milyen hatást gyakorol rájuk ez a rezgés. Azt, hogy a vízmolekula hogyan reagál a körülötte lévő elektroszmogra, mikrohullámra külön fejezetet érdemelne. Ezért javasolom elolvasni Dr. Masari Emoto japán kutató: „ A víz üzenete” és „A víz rejtett bölcsessége” című, magyarul is megjelent könyveit. Tehát nemcsak a mikrohullám, hanem az elektroszmog is tönkreteszi a táplálékok víz struktúráját és molekula szerkezetét. Víz bázisú a Világegyetem, s az élő szervezetek átlag 70 %-a is vízből áll, s ugyanez igaz a táplálék-alapanyagainkra is.

A mikrohullám termikus (hő hatására létrejövő) hatása mellett atermikus (hőváltozás nélküli) hatással is rendelkezik, amelyre mindeddig hivatalosan kevés figyelmet fordítottak. Ám mindkét hatás-mechanizmust, a közös romboló hatást kell vizsgálnunk. A mikrohullám sejtmembrán változtató hatását a géntechnológiában használják, hogy hozzájussanak a génekhez, amelyek így mesterségesen megváltoztathatók. A folyamatos stresszhatás, így a mikrohullámzás is, arra kényszeríti a sejtet, hogy átálljon nagyobb légzésre, melynek során ugyanúgy H2O2 és CO, azaz sejtmérgek keletkeznek, mint ahogy a rákos sejtekben is kimutathatóak ezek a sejtmérgek. Ezért is olyan veszélyes a mikrohullámú sütőben bent és az onnan kijutó sugárzás.

Bár sugár-hullámértékek minden országban léteznek, a készülékek soha nem zárnak tökéletesen (mobiltelefonos kísérlet is igazolja!) és a használat során a szigetelésük csak romlik és nem javul..
A mikrohullámok – amelyek a mesterséges radioaktivitásal együtt az elektroszmog fő, kiváltó okai- minden élő szervezet természetes funkcióit befolyásolják. Hatnak a bőrre, a szemre, a besugárzott levegő útján a tüdőre és a sugárkezelt ételek italok miatt az egész szervezetünkre. A sugárzás keltette elektromágneses rezgésen, a szemen keresztül megzavarják a belső elválasztású mirigyek működését. Ezek az elváltozások a vérképben is megjelennek. A vércsepp-analízis is tökéletesen igazolja a leírtakat. A mikrohullámú sütőbe helyezett ételek molekuláit ugyanúgy megváltoztatják a hullámok, mint az élő szervezetét. A degenerált molekulákat elfogyasztó ember és állat előbb-utóbb maga is degenerálódik. Ráadásul a mikrohullámok keltette rezgés nem áll le a mikrosütő kikapcsolásakor, hanem a víztartalomtól függő csillapodással még tovább rezeg, tovább súrlódik a molekula, azaz a hőfejlődés nem áll le. Az ilyen ételt kivülről nem érezni túl forrónak, de belül még a kivétel után percekig emelkedik a hőmérséklete, s ezáltal fekélyesedést idéz elő az emésztőcsatornában, gyomorban stb.
A készülék 1-10 Gigahertz sugárzásán belül a 2450 MHz tartományba eső sugárzása leépíti a molekulastruktúrákat és olyan vegyületek maradandó kialakulását segíti elő, amelyeket a jelenlegi tudomány alig ismer, vagy ismer, de nem publikál, mert akkor összeomlana a mikrosütők és a mobiltelefonok piaca. Az összefüggések láncolatai ma már jól áttekinthetőek a biológiában és az elektrotechnikában egyaránt járatos átlagembereknek is. Ez a sugárzás úgy indukálja az ételt, hogy az étel is hordozójává és forrásává válik a sugárzásnak!! Az ételek, azaz a szerves anyagok vízstruktúrájának ártó sugárzások a fehérjéknek, zsíroknak és vitaminokak kevésbé ártanak, de csak egy darabig, mert a vizsgálatok igazolják, hogy 4-5 perc után a táplálékok ezen összetevői is degenerálódnak, illetve elpusztulnak., azaz az egész táplálék-szerkezet komoly, természetellenes elváltozáson megy át. Érdemes lenne megvizsgálni az AM Micro hiradástechnikai láncolat egészségkárosító hatásait is, mivel ezek koncentráltan irányított sugárnyalábokkal dolgoznak. A madarak elkerülik az ilyen veszélyforrásokat, mert az ő érzékelő rendszerüket nem tompította el az a sok elektrotechnikai ártalom, mint az emberekét, akik nem érzik meg a veszélyzónákat., kivéve a radiesztéziával foglalkozókat.

A mai ártó hatásokat vizsgáló módszerek azon alapulnak, hogy különféle, a mindennapjainkban használt tápanyagokat hagyományos és mikrohullámos módon elkészítenek és ezek után vizsgálják a vér bizonyos paramétereit. Önkéntes kísérleti személyektől vett mintákban Svájcban, 1989 augusztusában és szeptemberében végzett kísérlet részletei a következők:
A mikrohullámú sütőben felforralt tej lényeges elváltozásokat mutatott, megemelkedett a savasságának foka, megváltozott a tejzsiradékok struktúrája (sejt szövetszerkezete), csökkent a folsavtartalma,, s növekedett az élettani szempontból igen kedvezőtlen nem fehérjenitrogén aránya.
A vizsgálati alanyok a mikrohullámos étel fogyasztás utáni vérparaméter értékei valamennyi esetben a normál érték alsó határán helyezkedtek el, s ha egymást követő napok során ilyen ételeket fogyasztottak, akkor már hematológiai ( vértudomány ágazat) szakkifejezéssel élve az eredmények anémiás (vörösvértestek számának csökkenése) diszpozíciókat ( betegségre való hajlam) mutattak. Egy hónapig így tápláltaknál már jelentős koleszterinszint növekedést is tapasztaltak. A vércsepp analízis (vérkristály analízis) során jól igazolható volt a vértestek degenerációjának egyre nagyobb foka, valamint az agglutináció(vérlemezkék összetapadása).

Ha a Kedves Olvasó tudatos vásárló és tudatos fogyasztó, akkor nem tévesztheti meg az az óriási reklámözön, ami nap mint nap zúdul ránk a médiákból, plakátokról. Minden új dolog, ami bekerül a mindennapjainkba óvatosságra kell, hogy intsen bennünket. Mindig, mindent a természet oldaláról kell megvizsgálni és ami élettani szempontból nem természetes, azt el kell vetni. Mi tudatos vásárlók tudjuk csak megváltoztatni a kereskedőket, s a gyártókat. Ha a legnagyobb reklámdömping ellenére sem fogjuk vásárolni a mikrohullámú sütőket, akkor azok ott fognak porosodni a boltok és gyártók raktáraiban, s végül az eladhatatlanná vált termékek gyártásával le fognak állni. Az utolsó daraboktól úgy fognak megszabadulni, hogy nagyobb értékű vásárlásnál ingyen fogják adni a vevőknek, csakhogy megszabaduljanak a felhalmozódott készletektől. Addig pedig még sok neves szakember fogja nekünk áltudományos tényekkel”bizonyítani”, hogy bátran használjunk csak mikrosütőt, mert megkönnyíti a mindennapjainkat. Nekem attól könnyebbek a mindennapjaim, hogy nincs mikrosütőm.

Van tehát teendő bőven minden betegség esetén, de különösen daganatos megbetegedés esetén, de ezeket maguknak a betegeknek kell megtenni, mert egy orvos és egy természetgyógyász sem tud más helyett megggyógyulni, azaz a betegnek kell megváltoztatni a megbetegítő életmódját és megbetegítő táplálkozását!

Tisztelettel: W-V.László

 

Rólunk

A termeszetdoktor.hu oldalt azért hoztuk létre, hogy az egészséges életmóddal kapcsolatban érdeklődőknek iránymutatást és új információkat adhassunk.

Várhegyi László természetgyógyász publikációival az életmóddal elkövethető egészség-károsításokra segít felhívni a figyelmet, melyet előadásaival, videóival, illetve a nyilvános kérdésekre adott válaszaival próbál továbbítani az ezirányú érdeklődők felé.

Személyes konzultációi alkalmával lehetőséget ad mindenkinek arra is, hogy közösen keressék meg az életmódbeli buktatókat és együtt találjanak rá személyre szabott megoldásokat.

Receptgyűjteményünkkel igyekszünk színesíteni a háziasszonyok repertoárját egészséges és gyorsan elkészíthető ételekkel.

Köszönjük, hogy oldalunkat olvassa!

A termeszetdoktor.hu oldalain olvasható információk, tanácsok, szolgáltatások nem helyettesíthetik az orvosi véleményt, ezért kérjük, hogy minden panaszával forduljon szakorvoshoz!

Az oldalon való böngészéshez Firefox használata ajánlott. 

adatkezelési nyilv. szám: NAIH-100315/2016.


Legutolsó kérdések

Petefészek ciszta
2024-04-21 12:49:46

Petefészek ciszta
2024-04-21 08:59:55

Vetélés
2024-04-20 23:05:53

MINDEN KÉRDÉS

Kapcsolat