Meddig célszerű áztatni a gabonamagvakat?


Gabonapelyhek hídegvizes áztatása.

Tisztelt Várhegyi Úr!

Frissen pelyhesített gabonamagokat ( zab, tönköly, rozs, árpa) meddig áztassam langyos vízben (desztillált), hogy jól hasznosuljon a szervezetemben?

A barnarizst, kölest és hajdinát töretes vagy lisztes formában áztassam? Ezeket nem tudtam pelyhesíteni.

A pelyheket dióval, mandulával, mazsola vagy datolya és akácméz hozzáadásával szeretném fogyasztani. Ezek együttesen jól emészthetők?

Köszönettel:

Hudák György


Válasz


Még nem érkezett válasz

Rólunk

A termeszetdoktor.hu oldalt azért hoztuk létre, hogy az egészséges életmóddal kapcsolatban érdeklődőknek iránymutatást és új információkat adhassunk.

Várhegyi László természetgyógyász publikációival az életmóddal elkövethető egészség-károsításokra segít felhívni a figyelmet, melyet előadásaival, videóival, illetve a nyilvános kérdésekre adott válaszaival próbál továbbítani az ezirányú érdeklődők felé.

Személyes konzultációi alkalmával lehetőséget ad mindenkinek arra is, hogy közösen keressék meg az életmódbeli buktatókat és együtt találjanak rá személyre szabott megoldásokat.

Receptgyűjteményünkkel igyekszünk színesíteni a háziasszonyok repertoárját egészséges és gyorsan elkészíthető ételekkel.

Köszönjük, hogy oldalunkat olvassa!

A termeszetdoktor.hu oldalain olvasható információk, tanácsok, szolgáltatások nem helyettesíthetik az orvosi véleményt, ezért kérjük, hogy minden panaszával forduljon szakorvoshoz!

Az oldalon való böngészéshez Firefox használata ajánlott. 

adatkezelési nyilv. szám: NAIH-100315/2016.


Legutolsó kérdések

Vetélés
2024-04-20 10:25:00

Lipomax cseppek
2024-04-05 14:12:11

A só ugye tisztítja a szoba levegőjét? Nekem van minden ...
2024-04-03 22:11:11

MINDEN KÉRDÉS

Kapcsolat