Breuss kúra
A breuss kúrával kapcsolatban felmerült bennem még az hogy hidegen sajtolt olajokat, fűszereket illetve tiszta sót rakhatok bele?
Üdv: B. Erzsike
Válasz
Kedves Erzsike!
A Breuss kúra először csak tisztán egy adott zöldség levéből álljon. A zöldségleveket önállóan a rostja nélkül kell fogyasztani, akár napi 6 litert is. Amikor beindul a tisztulás, ami kb 3-4 nap után jelentkezik erőteljesebben, akkor már lehet szedni vitaminokat a lével együtt és valóban lehet tenni a levekbe sót és fűszereket, valamint olajat is. Minden összetevőnek meg kell felelnie a kúrát folytató személy vércsoportjának (olajnak, is, fűszernek is és a zöldséglének is). Ezeket már régóta alkalmazom és 100 %-osan bevált minden páciensemnél. Sok sikert a kúrához!
A sóval kapcsolatban pedig ez a helyzet és ezért is kell a leveket is megsózni!
Egyetlen sejt, egy 12-24 órás periódusban, 2% - káliumot és 65% - nátriumot cserél.
Ez pedig több mint 32 – szeres szorzó.
De mi a helyzet ezzel jelenleg?......
Jelenleg túl vagyunk „etetve” KÁLIUMMAL. Ugyanis az összes műtrágyánk káliumalapú, és ezek miatt, az összes takarmánynövényünk, zöldségeink, és gyümölcseink is túltelítettek káliummal. A takarmánynövények esetében az álatokkal etetik meg a káliumtöbbletet, ami azután átkerül – többszörösére dúsítva – az állatokat elfogyasztó emberek szervezetébe is. Az, hogy „túl vagyunk etetve káliummal”, nem esti mese, amit most találok ki, hanem: A lakosság vérképében folyamatosan mérjük a káliumtöbbletet – nem hinni kell, hanem mérni! – és folyamatosan mérjük a nátriumhiányt is! Ez pedig számos betegséghez vezet! Itt közlöm az egészséges referencia értékeket, (nem a meghamisítottat!) : Kálium: 3,6 – 4,2 mmol/liter, Nátrium: 142 – 148 mmol/liter, a klinikai kémiában. Ha ez alatt, vagy e felett vannak értékek, az kóros lehet. A lakosság vérképében a kálium pedig rendszeresen: 4,2 mmol/liter felett van, a nátrium pedig: rendszeresen 142 mmol/liter alatt! Ez pedig számtalan betegséget okoz, ugyanis nagyon kényes ez az egyensúly, csak az embereknek erről fogalmuk sincs! Továbbá, nagyon fontos infó: A közforgalomban lévő SÓK is káliumszennyezettek! Ezzel tovább rontják az egyébként is tragikus helyzetet.
Az egész rendszert így „találták ki” – már évtizedekkel ezelőtt. Sejthetitek, hogy nem véletlenül. A sóinkat kb. 20 éve mérgezik, irányítottan.
Rájöttek, hogy ha túladagolják a káliumot – sejtszinten – akkor elkerülhetetlenné válnak a legkülönbözőbb betegségek. Bármikor megállhat a szív, és a test számos részében tumor kialakulása is várható. Ez is történt. Soha nem látott mennyiségű daganatos beteg van ma hazánkban, és rengeteg a szívmegállásos hirtelen halál is. (a fiatalok körében is) Magyarázzák mindennel, csak az igazsággal nem.
A káliumszükségletünk többszörösét etetik meg velünk, - teljesen szándékosan – és elvonják az ÉLTETŐ NÁTRIUMOT, mondván: „méreg!” Ez népirtás.
A nátriumot mérgezőnek hazudják, a káliumot pedig „gyógyhatásúnak” – épp az ellenkezőjét állítják az igazságnak. Ezt sokan be is veszik…- olyan is az egészségügyi helyzet: lesújtó. A káliumra természetesen szükségünk van, de nem olyan mennyiségben, amilyenben jelenleg kapjuk.
A nátrium gyorsabban ürül a C-vitaminnál, ezért azt MINDENNAP pótolnunk kell, ha egészségesek akarunk maradni!
Ellensúlyoznunk kell a káliumtöbbletet, amit megetetnek velünk nap-mint nap!
Napi 30 gramm TISZTA NÁTRIUM KLORIDOT javasolunk minden élő embernek! (és desztillált vizet, legalább napi 2-3 litert!)
Ez az a mennyiség, ami hatékonyan képes semlegesíteni a gyilkos káliumtöbbletet, amit „belénk nyomnak” több oldalról is, az állatokban, a növényekben és a sókban!
A káliumot NEM KELL PÓTOLNI, mert így is sok van minden ételben! (abból csak 2% kell!!)
A NÁTRIUMOT KELL PÓTOLNI, mert azt viszont szándékosan kiszorítják az étrendünkből! (Abból meg 65% - kell!!)
Üdv.: László