Fogak romlása


Protézis

 Jó napot kívánok! Az utóbbi években elkezdtek minimálisan romlani a rágófogaim, az összesnél fogközi lyukak jelentek. Állítólag nem jól mosom, dehát az elmúlt 30 évben nem voltak lyukas fogaim és akkor is így mostam. a Q'10 már elkezdtem szedni, elketromos fogkefét is javasoltak. Sóval nem tudom mosni mert marja az ínyem. A kivehető protézisről azt hallom sokaktól, hogy nem tudnak vele harapni rendesen pl egy almát csak puha ételeket, igaz viszont hogy jól tisztítható. Az ön véleményét szeretném kérni a leírtakról és hogy mit kellene tennem. Üdvözlettel: Nédermann Marika


Válasz


Még nem érkezett válasz

Rólunk

A termeszetdoktor.hu oldalt azért hoztuk létre, hogy az egészséges életmóddal kapcsolatban érdeklődőknek iránymutatást és új információkat adhassunk.

Várhegyi László természetgyógyász publikációival az életmóddal elkövethető egészség-károsításokra segít felhívni a figyelmet, melyet előadásaival, videóival, illetve a nyilvános kérdésekre adott válaszaival próbál továbbítani az ezirányú érdeklődők felé.

Személyes konzultációi alkalmával lehetőséget ad mindenkinek arra is, hogy közösen keressék meg az életmódbeli buktatókat és együtt találjanak rá személyre szabott megoldásokat.

Receptgyűjteményünkkel igyekszünk színesíteni a háziasszonyok repertoárját egészséges és gyorsan elkészíthető ételekkel.

Köszönjük, hogy oldalunkat olvassa! Észrevételeit és építő kritikáit szívesen fogadjuk az alábbi elérhetőségünkön! info@termeszetdoktor.hu

A termeszetdoktor.hu oldalain olvasható információk, tanácsok, szolgáltatások nem helyettesíthetik az orvosi véleményt, ezért kérjük, hogy minden panaszával forduljon szakorvoshoz!

Az oldalon való böngészéshez Firefox használata ajánlott. 

adatkezelési nyilv. szám: NAIH-100315/2016.


Legutolsó kérdések

Ásványi anyag, nyomelem, vitamin pótlás
2018-03-19 11:12:50

Futàs
2018-03-17 03:35:30

Kollagén vagy kolleszterin?
2018-03-15 21:58:41

MINDEN KÉRDÉS

Kapcsolat