EMF


EMF

Kedves doktor úr! A múltkor kihagytam az olajradiátort és az elektromos fűnyírót. Ezekre is kell az EMF harmonizáló? Köszönöm


Válasz


Kedves Kérdező!

Az olajradiátor és az elektromos fűnyíró csak elektroszmogot bocsát ki és így nem kellenek rájuk EMF harmonizálók, mert azok magasabb elektromágneses rezgések esetében tudnak harmonizálni (pl. 1800 MHz-n, míg a hálózati frekvencia csak 50 Hz és ez nem esik bele az EMF harmonizálók semlegesítő tartományába) harmonizálni.

Remélem tudtam segíteni.

Üdvözlettel: 'Dr.Weixl-Várhegyi László bioenergetikus

Rólunk

A termeszetdoktor.hu oldalt azért hoztuk létre, hogy az egészséges életmóddal kapcsolatban érdeklődőknek iránymutatást és új információkat adhassunk.

Várhegyi László természetgyógyász publikációival az életmóddal elkövethető egészség-károsításokra segít felhívni a figyelmet, melyet előadásaival, videóival, illetve a nyilvános kérdésekre adott válaszaival próbál továbbítani az ezirányú érdeklődők felé.

Személyes konzultációi alkalmával lehetőséget ad mindenkinek arra is, hogy közösen keressék meg az életmódbeli buktatókat és együtt találjanak rá személyre szabott megoldásokat.

Receptgyűjteményünkkel igyekszünk színesíteni a háziasszonyok repertoárját egészséges és gyorsan elkészíthető ételekkel.

Köszönjük, hogy oldalunkat olvassa! Észrevételeit és építő kritikáit szívesen fogadjuk az alábbi elérhetőségünkön! info@termeszetdoktor.hu

A termeszetdoktor.hu oldalain olvasható információk, tanácsok, szolgáltatások nem helyettesíthetik az orvosi véleményt, ezért kérjük, hogy minden panaszával forduljon szakorvoshoz!

Az oldalon való böngészéshez Firefox használata ajánlott. 

adatkezelési nyilv. szám: NAIH-100315/2016.


Legutolsó kérdések

Ásványi anyag, nyomelem, vitamin pótlás
2018-03-19 11:12:50

Futàs
2018-03-17 03:35:30

Kollagén vagy kolleszterin?
2018-03-15 21:58:41

MINDEN KÉRDÉS

Kapcsolat