Parlagfű
Kedves László! Duna -parton, erdő szélén csalános és egyéb növények között találtam és szedtem parlagfüvet /legalábbis szakasztott úgy nézett ki, mint a parlagfű. Nem fekete üröm, azt biztos/. Az a kérdésem, hogy lehetséges-e, hogy a parlagfű nem keserű? Mert amit én szedtem, az nem az. Másik kérdésem, hogy a szára is felhasználható-e, van-e benne "érték"? Ha megengedi, még egy utolsó kérdést is feltennék: foglalkozik-e Ön mentális /drogfüggő/ betegek gyógyításával? Sajnos telefonon nem tudtam Önt elérni. Szives válaszát megköszönöm: Mária
Válasz
Kedves Mária!
A parlagfű, amikor még zsenge, nem nagyon keserű, de amíg nem tudja biztosan, hogy melyik a parlagfű, addig ne fogyassza azt! A parlagfűnek a virága a level, a szára, de még a gyökere is felhasználható, de a gyökeréből csak teát javasolok készíteni, viszont a többi része zölden, vagy szárítva, aprítva beletehető kiszedett ételekbe, lehet tenni a szendvicsekbe, s lehet forrázással és desztilláltvízzel kiváló teákat készíteni, főleg, ha stevialevéllel keverjük, hogy ne legyen keserű a teája.
Igen, foglalkozom mentális és drogfüggő betegekkel is és nagyon jók az eddigi eredményeim, még a dohányzásról és az alkoholról való leszokásokkal kapcsolatban is kiválóak az eredmények, ha a pácienseim 100%-osan betartják azokat, amiket számukra előírok, meghatározok. Energetikailag is kezelem az ilyen betegeket.
Az már nagyon jó, ha valaki felismeri, hogy rossz úton jár, s abban segítek, hogy a helyes útra térjen. Telefonon az esti órákban és a hétvégeken próbálkozzon, de felkereshet a Herba Házban is minden szombaton, ahol ingyen adok tanácsokat, csak ott kevés idő jut egy főre. A Medi Line Üzletházban és a Vitamin Station cég központjában, Gödön fogadok pácienseket, de ott az eltöltött időtől függően fizetni kell a vizitért.
Tisztelettel: László