Tibeti Gomba
Tisztelt Várhegyi Úr!
A tibeti gombáról mi a véleménye, amiből tejjel kaukázusi joghurtot lehet készíteni? 24-óráig kell állni hagyni, majd felönteni 2dl. tejjel. Miután megdagad naponta egy időpontban kell fogyasztani folyamatosan. Várom válaszát, köszönettel! Mária
Válasz
Kedves Mária!
Nekünk magyaroknak nem tibeti, hanem magyar gombákat kell enni, de csak azokat, amelyikek jók a vércsoportunknak!
Az igazi kaukázusi joghurt kecsketejből készül! A tehéntejből készült kaukázusi joghurtok, mind "hamisítványok"!!!
Ebben a linkben hallhatja véleményemet a tejről, meg a kaukázusi kefírről:
http://www.echotv.hu/videotar.html?mm_id=116&v_id=7551
Nem erjesztett gombákkal kell,erősíteni az immunrendszerünket, hanem egészséges életmóddal, egészséges táplálkozással, meg megfelelő táplálék-kiegészítők szedésével!
Üdvözlettel: W-V.László