Vérkép elemzési segédlet


Vérkép elemzési segédlet

Az alábbi linken segítséget talál a vérképének az értelmezéséhez.

Mivel egy teljes vérkép sok érthetetlen rövidítésből és adatból áll, melyek megértése nehézkes lehet, ajánlok egy összefoglalót az alábbi linken, ami segíthet eligazodni. Mivel az orvosok nem kommentálják az összes részletet és lehetőség sincs többnyire, hogy minden értékre rákérdezhessünk, ezért szerintem nagy segítség lehet ez a táblázat ahonnan azt is megtudhatjuk mit jelenthet a magasabb vagy alacsonyabb referencia érték. 

A vérkép összefoglaló csak egy segédlet az értelmezéshez, ha kérdés merülne fel, konzultációimon szívesen segítek!

Rólunk

A termeszetdoktor.hu oldalt azért hoztuk létre, hogy az egészséges életmóddal kapcsolatban érdeklődőknek iránymutatást és új információkat adhassunk.

Várhegyi László természetgyógyász publikációival az életmóddal elkövethető egészség-károsításokra segít felhívni a figyelmet, melyet előadásaival, videóival, illetve a nyilvános kérdésekre adott válaszaival próbál továbbítani az ezirányú érdeklődők felé.

Személyes konzultációi alkalmával lehetőséget ad mindenkinek arra is, hogy közösen keressék meg az életmódbeli buktatókat és együtt találjanak rá személyre szabott megoldásokat.

Receptgyűjteményünkkel igyekszünk színesíteni a háziasszonyok repertoárját egészséges és gyorsan elkészíthető ételekkel.

Köszönjük, hogy oldalunkat olvassa! Észrevételeit és építő kritikáit szívesen fogadjuk az alábbi elérhetőségünkön! info@termeszetdoktor.hu

A termeszetdoktor.hu oldalain olvasható információk, tanácsok, szolgáltatások nem helyettesíthetik az orvosi véleményt, ezért kérjük, hogy minden panaszával forduljon szakorvoshoz!

Az oldalon való böngészéshez Firefox használata ajánlott. 

adatkezelési nyilv. szám: NAIH-100315/2016.


Legutolsó kérdések

Ásványi anyag, nyomelem, vitamin pótlás
2018-03-19 11:12:50

Futàs
2018-03-17 03:35:30

Kollagén vagy kolleszterin?
2018-03-15 21:58:41

MINDEN KÉRDÉS

Kapcsolat