Várhegyi bemutatkozó oldal


   ’Dr.Weixl-Várhegyi László vagyok. 1947- ben születtem Előszálláson. 

        Anyai nagyapám állandóan az erdőt járta Fedémesen és gyógynövényeket gyűjtött és engem is tanított a népi gyógyításra. Apai nagyapám egész életében állatorvos mellett dolgozott patikusként és felcserként. Szájtátva hallgattam az állatok gyógyításával, gyógyulásával kapcsolatos történeteit. Már gyermekkoromban elhatároztam, hogy gyógyítással fogok foglalkozni. Az élet először közbeszólt(Bp.középiskola, Dunaújváros főiskola, rendőri hivatás), majd később (1981) elkezdtem foglalkozni a táplálkozással, valamint a vitaminokkal és ezek jelentőségével, mert ekkor halt meg az anyósom súlyos cukorbetegként. Rájöttem, hogy minden gyógyszernek van mellékhatása, de a szüleimtől, nagyszüleimtől tanult természetes gyógyítási eljárásoknak és vitaminoknak nincs!!! Bár rendőrtiszt voltam de foglalkoztam a szűkebb ismeretségi köröm meggyőzésével, gyógyításával. Bicsérdi könyveket  olvastam és 1988-tól (25 éve) vegetáriánus lettem, s 1989-ben meg már veteránolimpia bajnok lettem kalapácsvetésben Dániában (1963-óta dobálom –több mint 50 éve- a kalapácsot!). 1988-ban a rendőri vezetőim megtiltották, hogy nem gyógyíthatom a kollégákat, viszont titokban mégis gyógyítottam az alternatív módszerekkel és 1992-ben egy sikeres rákgyógyítás után megkaptam az engedélyt és azóta(21 éve) kiegészítő tevékenységet végző természetgyógyász vállalkozó vagyok.

 

Folyamatosan tanultam, fejlődtem. 10 évet dolgoztam az Elixír Gyógyközpontban és ott sokat tanultam koreai, kínai és ukrán orvosoktól népi- és keleti gyógyászatot. Agykontroll, reiki, univerzális energia, fényadó, stb.. tanfolyamokat végeztem, 1996-ban radiesztéziából,1997-ben bioenergetikából és fitoterápiából végeztem az ETI-n. 1998-tól a vércsoport szerinti táplálkozással kezdtem foglalkozni és magam is így tökéletesítettem vegetáriánusságomat. Ennek eredményeképpen egyre erősebb lettem és immár 63-szoros magyar bajnok 5-szörös Európa bajnok és kétszeres világbajnok is vagyok, a veteránolimpia bajnokí cím mellett a korosztályomban. 2000-ben életmód- és táplálkozási tanácsadó vizsgát tettem az ETI-nél. Ekkor kezdetem el találmányom (oxigénes víz oxigénpatronnal, oxigénszifonnal) tökéletesítésével foglakozni, ami 2009-óta már forgalomban is van.

Sokat tanultam neves orvosoktól (Prof.dr. Szedlák Vadócz Valéria, dr.Oláh Andor, dr. Baksa Ernő r.orvos ezredes, prof.dr.Papp Lajos stb..) és természetgyógyászoktól (prof.dr. Török Szilveszter, Béky László, Szőke Lajos, Ferencsik István, stb..)

A tanultakat és a32 év gyógyítói tapasztalatait a praxisomban úgy alkalmazom, hogy elsősorban a természet törvényeit veszem figyelembe, majd a környezeti ártalmak felmérését, megszüntetését, kivédését , ezután jön a megbetegítő gondolkodás, megbetegítő táplálkozás, megbetegítő életmód megváltoztatása, kijavítása, megszüntetése, az immunrendszer erősítése, a tanult-, az alternatív-, a keleti- és a népi módszerek együttes alkalmazásával, de a fentiek figyelembe vételével dolgoztam ki saját módszereket is, amelyek minden szempontból beváltak, s ezeket már tanítom is.

 Az egész világon egyre nagyobb az igény, a betegségek sok mellékhatással járó gyógyszer-mentes kezelésére. Szerencsére már a gyógyszeripar is felismert sok természetes eljárást, de azokat még nem minden országban alkalmazzák helyesen. Magyarországon ezzel kapcsolatban még sok bepótolnivaló van. Találmányaimmal, új eljárásaimmal, s a tapasztalatok kollégák részére való átadásával  azon vagyok, hogy a betegségek esetében legfontosabb a megelőzés, azaz arra tanítani az embereket, hogy hogyan ne legyenek betegek,  ha viszont már betegek, akkor mit kell tenniük, hogy meggyógyuljanak.  

 

Bioenergetikai, radiesztéziai, műszeres vizsgálatokkal, valamint vérképek, zárójelentések és a tünetek elemzésével megállapítom a betegség(ek) okait, melye(ke)t bioenergetikai, radiesztéziai, módszerekkel, fitoterápia és ortomolekuláris medicina alkalmazásával, életmód- és táplálkozási tanácsadással, mozgás- és mozgatás terápiával, valamint alternatív terápiás eljárásokkal és eszközökkel kezelek. A cél a betegség okainak beteg általi felismertetése és annak gyógyíttatása öngyógyítási módszerekkel, eszközterápiákkal (chí-machine, mágnesterápia, biorezonancia, stb…)  elem- és vízgyógyászati eljárásokkal.

 Nálam nem számít a beteg neme, származása,  kora,  társadalmi rangja, mivel a rózsakeresztes beavatásom, gyógyítói fogadalmam, valamint a parabolikus doktori esküm, szerint minden hozzám forduló páciensnél a tudásom legjavát adva, több évtizedes gyógyítói tapasztalataimat felhasználva mindent megteszek, hogy azok minél előbb ismét egészségesek legyenek és ezt az állapotukat meg is tartsák.

 

'Dr (bon.artis) Weixl-Várhegyi László, alternatív táplálkozással a szív,- és érrendszeri megbetegedések megelőzésének elősegítésére tevékenységek 'doktora címmel kitüntetés birtokosa, feltaláló, mérnök radiesztéta, bioenergetikus, fitoterapeuta, életmód- és táplálkozási tanácsadó- és terapeuta  természetgyógyász, alternatív- és népi gyógyász, nyugdíjas rendőr alezredes, a Tudományos Rendőrség alapító tagja, az International Police Association, ma is aktív tagja, a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesületének tagja

Rólunk

A termeszetdoktor.hu oldalt azért hoztuk létre, hogy az egészséges életmóddal kapcsolatban érdeklődőknek iránymutatást és új információkat adhassunk.

Várhegyi László természetgyógyász publikációival az életmóddal elkövethető egészség-károsításokra segít felhívni a figyelmet, melyet előadásaival, videóival, illetve a nyilvános kérdésekre adott válaszaival próbál továbbítani az ezirányú érdeklődők felé.

Személyes konzultációi alkalmával lehetőséget ad mindenkinek arra is, hogy közösen keressék meg az életmódbeli buktatókat és együtt találjanak rá személyre szabott megoldásokat.

Receptgyűjteményünkkel igyekszünk színesíteni a háziasszonyok repertoárját egészséges és gyorsan elkészíthető ételekkel.

Köszönjük, hogy oldalunkat olvassa! Észrevételeit és építő kritikáit szívesen fogadjuk az alábbi elérhetőségünkön! info@termeszetdoktor.hu

A termeszetdoktor.hu oldalain olvasható információk, tanácsok, szolgáltatások nem helyettesíthetik az orvosi véleményt, ezért kérjük, hogy minden panaszával forduljon szakorvoshoz!

Az oldalon való böngészéshez Firefox használata ajánlott. 

adatkezelési nyilv. szám: NAIH-100315/2016.


Legutolsó kérdések

Ásványi anyag, nyomelem, vitamin pótlás
2018-03-19 11:12:50

Futàs
2018-03-17 03:35:30

Kollagén vagy kolleszterin?
2018-03-15 21:58:41

MINDEN KÉRDÉS

Kapcsolat